Om konstnären 

   

Att måla är mitt sätt att få egen tid och avkoppling

Om mitt måleri

Att måla är för mig en process som kräver både inspiration och tid. Jag inspireras av olika konstuttryck och känner en glädje i att få arbeta med färger och former på mitt eget sätt. 

Mitt skapande är mitt sätt att få egen tid, att känna frihet och avkoppling. Jag målar helst i abstrakta former och prövar gärna  olika tekniker 

Efter ett antal sommarutställningar på Gotland 2020-2022 samt på Galleri Upsala 2022, känns det spännande att få  fortsätta skapandet och utforska nya vägar inom måleriet med Gotland som främsta inspirationskälla.

Mina kort är originalbilder,, huvudsakligen i akvarell, dubbelvikta i A6 format och tänkta att användas som hälsningskort vid olika tillfällen.

Om min bakgrund

Heminredning och konst har intresserat mig hela livet och jag njuter av att kombinera färg och form. 

I mitt arbetsliv har jag haft förmånen att få vara kreativ på många olika sätt. Till exempel i roller som chef och forskare har jag bidragit till utveckling av hälsosamma arbetsplatser. Det var en stimulerande och rolig tid. 

Som pensionär har jag så upptäckt glädjen i att få arbeta med konst och måleri. Det känns så kul! Jag har under de senaste åren deltagit i kurser i akvarell-och olja/akrylmålning i Uppsala och på Gotland.

Jag är Uppsalabo och sommargotlänning. Så jag har verkligen möjlighet att få ta del av olika kulturella aktiviteter såväl här hemma som på Gotland..